08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.07.2024 23:44 | Son Güncelleme: 17.07.2024 00:06

Oğuz Aydın'ı açıklayan Fenerbahçe'den 'Florya' göndermesi

Fenerbahçe, yeni transferi Oğuz Aydın'ın tanıtım videosunda ezeli rakibi Galatasaray'a göndermede bulundu. Videoda Oğuz Aydın 'Florya'dan gelen çağrıyı reddediyor ve "Aradığınız kişi şu anda meşgul, lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz" mesajı duyuluyor
Oğuz Aydın'ı açıklayan Fenerbahçe'den 'Florya' göndermesi

Fenerbahçe, Alanyaspor'dan transfer ettiği 23 yaşındaki kanat oyuncusu Oğuz Aydın'ın tanıtım videosunda ezeli rakibi Galatasaray'a göndermede bulundu. Videoda, çekim sırasında cep telefonu çalan Oğuz Aydın, 'Florya'dan gelen çağrıyı reddediyor ve "Aradığınız kişi şu anda meşgul, lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz" mesajı duyuluyor. Geçen sezon Alanyaspor formasıyla çıktığı 38 maçta 13 gol, 8 asiste imza atan Oğuz Aydın'la ilgilenen kulüpler arasında Galatasaray'ın da ismi geçiyordu. 

Tanıtım videosundaki bir karede, Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray'a imza atan Belçikalı golcü Michy Batshuayi'ye de göndermede bulunuldu. 

Süper kahraman Batman'dan esinlenilen 'Batsman' lakabını kullanan oyuncuya atfen, hurdacı tezgahında bir Batman maskesi görülüyor.