20 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.11.2023 16:00 | Son Güncelleme: 18.11.2023 16:44

Onana milli takımda sakatlandı: Galatasaray-Manchester United maçında kalede Altay olabilir

Manchester United'ın Kamerunlu kalecisi Andre Onana milli takımda Mauritius ile karşılaştıkları müsabaka sırasında sakatlandı. Onana'nın yokluğu, 29 Kasım'da Galatasaray ile oynanacak maçta eski Fenerbahçeli Altay Bayındır'ın kaleye geçebileceği anlamına geliyor
Fotoğraf: Getty Images
Fotoğraf: Getty Images

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Kamerunlu kaleci Andre Onana, 2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri D Grubu'nda Mauritius ile oynadıkları maçta sakatlandı. Kamerun'un 3-0 kazandığı maçın 81. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan 27 yaşındaki kalecinin sağlık durumu, yapılacak detaylı kontrollerin ardından belli olacak. Onana'nın ciddi bir sakatlık yaşaması halinde, Manchester United'da yerine milli kaleci Altay Bayındır'ın geçmesi bekleniyor.

Premier Lig'de 26 Kasım'da Everton'a konuk olacak Manchester United, 29 Kasım'da ise UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesinde bu kez Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz Daily Mirror'da yer alan habere göre; Altay antrenmanlarda gösterdiği performansla takımın kaleci antrenörlerini etkilemeyi başardı. Haberde ayrıca Onana'nın Altay için, "Birlikte çalıştığım en iyi yedek kaleci" dediği de ifade edildi.

Kaynak: AA