16 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.02.2023 14:10 | Son Güncelleme: 18.02.2023 14:41

Premier Lig ve eski takımlarından Atsu için taziye mesajı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Ganalı futbolcu Christian Atsu için Premier Lig ve formasını giydiği eski takımları taziye mesajları paylaştı
Premier Lig ve eski takımlarından Atsu için taziye mesajı

Premier Lig'den yaptığı paylaşımda "Christian Atsu'nun Türkiye ve Suriye'yi vuran depremlerde hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Düşüncelerimiz ve taziyelerimiz Christian'ın ailesi, arkadaşları ve bu trajik olaydan etkilenen herkesle birliktedir" açıklamasını kullandı.

Chelsea'den eski futbolcusuna baş sağlığı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, hayatını kaybeden eski futbolcusu Christian Atsu için taziye mesajı yayımladı. Kulüp yaptığı paylaşımda "Chelsea Kulübü, Christian Atsu'nun Türkiye ve Suriye'de meydana gelen korkunç depremin kurbanlarından biri olduğu haberini büyük bir üzüntüyle almıştır. Christian'ın ailesine, arkadaşlarına ve deprem trajedisinden etkilenen herkese en içten başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

2013 yılında Portekiz ekibi Porto'dan Chelsea'ye transfer olan ancak A takım formasını hiç giymeyen Ganalı futbolcu, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga ve Newcastle United'a kiralanmıştı. Atsu'nun kariyeri boyunca parçası olduğu Porto, Rio Ave, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga ve Newcastle United takımları da sosyal medya hesaplarından da taziye mesajları paylaşıldı.

FC Porto 

Rio Ave FC

Vitesse

Everton

AFC Bournemouth

Málaga CF

Newcastle United FC

 

 

 

Kaynak: AA