15 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.09.2023 22:40 | Son Güncelleme: 13.09.2023 14:20

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi kadrosunda Arda Güler sürprizi

İspanyol devi Real Madrid'e transfer olduktan kısa bir süre sonra sakatlanan Arda Güler yeşil sahalara geri dönüyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'i Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil etti
Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi kadrosunda Arda Güler sürprizi

UEFA Şampiyonlar Ligi, bu sezon turnuvada mücadele eden tüm takımların geniş kadrolarını paylaştı. LaLiga devi Real Madrid'de ABD'deki antrenman kampında yaşadığı sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Arda Güler, takımının Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer aldı. Real Madrid'in UEFA'ya bildirdiği Şampiyonlar Ligi kadrosu şöyle:

Kaleci

Thibaut Courtois, Andriy Lunin, Kepa, Francsico Javier Gonzalez Perez,

Savunma

Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Nacho, Fran Garcia, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Vinicius Tobias

Orta Saha

Jude Bellingham, Toni Kroos, Luka Modric, Eduardo Camavinga, Fede Valverde, Lucas Vazquez, Aurelien Tchouameni, Dani Ceballos, Arda Güler

Forvet

Vinicius Junior, Rodrygo, Joselu, Brahim Diaz

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Napoli, Braga ve Union Berlin ile mücadele eden Madrid ekibi, ilk maçında 20 Eylül'de Union Berlin'i ağırlayacak.

 

Tedaviye hızlı ve iyi yanıt verdi

İspanyol spor haberi sitesi Mundo Deportivo'da yer alan habere göre 18 yaşındaki genç yıldızın ameliyat sonrası çok hızlı bir şekilde tedaviye reaksiyon verdiği ve sahalara beklenenden çok daha erken döndüğü söyleniyor. Güler'in bu ay sonuna kadar yeşil sahalara dönme ihtimali çok yüksek.

Ne olmuştu?

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla birçok dünya devinin dikkatini çeken Arda Güler, yaz transfer dönemine damga vurmuştu. Barcelona ile anlaşmasına kesin gözle bakılırken genç yıldız son anda Real Madrid'e imza atarak herkesi şaşırtmıştı. İspanyol ekibi, Sarı-Lacivertliler'e bu transfer için 20+10 milyon euro bonservis bedeli ödemiş ve 18 yaşındaki yıldız da Real Madrid ile 6 yıllık bir sözleşmeye imza atmıştı.

Kaynak: AA