08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 05.06.2024 20:40 | Son Güncelleme: 05.06.2024 21:08

Sosyal medya Erden Timur'un istifasını konuştu: Son yıllarda en çok trafik alan gündemler arasına girdi

Galatasaray'da Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un istifası dün sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Erdem'in ayrılık haberi toplamda 38,6 milyon erişim alırken, Galatasaray'ın veda paylaşımı 3,2 milyondan fazla görüntülemeye ulaştı
Sosyal medya Erden Timur'un istifasını konuştu: Son yıllarda en çok trafik alan gündemler arasına girdi

Galatasaray'da Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un görevi bırakması, dün X başta olmak üzere sosyal medya platformlarının tümünde gündemin zirvesine yerleşti. İstifa kararını basın toplantısıyla duyuran Timur'un ayrılık haberi toplamda 38,6 milyon erişim aldı. 

Galatasaray Kulübü'nün resmi X hesabından paylaşılan veda mesajı ise 3,2 milyonu aşkın görüntülemeye ulaştı. Teknik Direktör Okan Buruk, oyuncular Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz gibi çok sayıda isim de Timur'a sosyal medya paylaşımlarıyla veda etti. Icardi ayrıca Timur'un istifasının ardından profil resmini siyaha döndürdü. 

Sarı-kırmızılı taraftarlar da gün boyunca başta "ErdenTimurBiziBırakma" etiketi üzerinden yaptıkları paylaşımlarla Timur'un ayrılığını Trend Topic listesinde zirveye yükseltti. Sosyal medya trafiklerini ölçen TalkWalker'ın verilere göre, Erden Timur'un istifası Türkiye'de son yıllarda en çok trafik alan gündemler arasına girdi.