04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 23.02.2024 07:18 | Son Güncelleme: 23.02.2024 08:39

Sparta Prag - Galatasaray maçı sonrası kavga görüntüleri

Galatasaray'ın Sparta Prag'a 4-1 yenilip Avrupa'ya veda ettiği maçın son düdüğünün ardından kavga çıktı. Olayların yatışmasının ardından teknik direktör Okan Buruk kırmızı kartla cezalandırıldı
Sparta Prag - Galatasaray maçı sonrası kavga görüntüleri

Sparta Prag - Galatasaray mücadelesinin hakemi Anthony Taylor son düdüğü çaldıktan hemen sonra saha içinde tansiyon gerildi. İki kulübe arasında büyük bir tartışma yaşandı. Araya girenler ile tartışanlar aynı karede olunca ortalık bir anda karıştı. Prag'lı bir yetkili ile Sarı-Kırmızılı kulübe arasında yaşanan gerginlik saniyeler içerisinde büyüdü. Galatasaray'dan bir görevlinin, Praglı yetkiliye tekme attığı da görüldü. Bu anlar tansiyonu iyice yükseltti. Abdülkerim ve Torreira'nın da sinirleri gerildi. Praglı yetkili de karşılık verince gerginlik iyice büyüdü.

"Maç sonundaki o karışıklık bize yakışmadı"

Karşılaşmanın ardından yaşanan gerginliğe de değinen Buruk, "Ben maçtan sonra yaşananlar için özür dilemek istiyorum. Maç sonundaki görüntüler hoş değildi. Burada bizim de hatalarımız oldu. Rakibimizin de hataları oldu. Harasin maç sonunda soyunma odasına geldi benden özür diledi. Ben de ona sarıldım, tebrik ettim" dedi. 

Buruk "Maç sonundaki o karışıklık bize yakışmadı. Orada dördüncü hakem görevini yapsaydı, bunların hiçbiri olmayacaktı ama görevini yapmadı" diye konuştu.