22 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.04.2023 13:09 | Son Güncelleme: 14.04.2023 13:25

Voleybolcu Julia Ituma’nın annesi: Kızım çok güçlüydü, intihar ettiğine inanamam

İstanbul Üsküdar'da kaldığı otelin 6'ncı katından düşerek hayatını kaybeden İtalyan voleybolcu Julia İtuma'nın annesi Elizabeth Ituma, kızının intihar ettiği iddialarına inanmadığını söyledi
Voleybolcu Julia Ituma’nın annesi: Kızım çok güçlüydü, intihar ettiğine inanamam

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un da formasını giydiği Igor Gorgonzola Novara'nın 19 yaşındaki Nijerya asıllı İtalya vatandaşı oyuncusu Julia Ituma, Üsküdar'da kaldığı otelin 6'ncı katından düşerek hayatını kaybetti. La Repubblica gazetesinin haberine göre ise ölüm haberi üzerine Türkiye’ye giden annesi Elizabeth, kızının intihar ettiğine inanmadığını söyledi. Gazeteye göre anne, ‘’Kızım çok güçlüydü, pencereden atlamak istediğine inanamam’’ dedi.

Kamu yayıncısı Rai’nin haber kanalı RaiNews24 ise bu sabahki haberinde, ‘’Türk medyası intihar tezinden bahsediyor ama resmi olarak ölüm sebebi henüz kesinleşmedi’’ ifadesine yer verdi. Rai, Ituma’ya otopsi yapılmasının beklendiğini de ekledi. Il Messaggero gazetesi de olayın bilinçli bir tercih olabileceği gibi bir kaza da olabileceğini yazdı.

Ituma'nın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ituma'nın cenazesi otopsinin ardından bugün uluslararası cenaze hizmetlerinin nakil aracı konsolosluk görevlilerine teslim edildi.