29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.11.2023 11:32 | Son Güncelleme: 22.11.2023 11:46

AK Parti Genel Başkanvekili Ala'dan Özel'e tepki: Bize saldırarak demokrasi açıklarını kapatamazlar

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe ile ilgili açıklamasına ilişkin, "AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanı'mızın siyasi hayatı, darbe ve darbecilerle mücadelenin siyasi tarihidir. Bize saldırarak demokrasi açıklarını kapatamazlar" dedi
AK Parti Genel Başkanvekili Ala'dan Özel'e tepki: Bize saldırarak demokrasi açıklarını kapatamazlar

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamasını anımsatarak, Özel'in darbecilerle kendi işbirliklerine dayanan geçmişlerini örtmeye çalıştığını söyledi. Özel için "Bize saldırarak demokrasi açıklarını kapatamazlar" ifadelerini kullanan Ala şunları aktardı:

"28 Şubat'ın işbirlikçisi, darbelerin, muhtıraların ve darbecilerin kadrolu destekçisi CHP'nin Genel Başkanı Özel'in, Türkiye'nin siyasi tarihinden bihaber olduğu anlaşılıyor. Siyasi hayatı darbe ve darbeci zihniyetlere karşı mücadele ile geçmiş AK Parti kadroları ve Sayın Cumhurbaşkanı'mıza yönelik ifadeleri milletimiz nezdinde hiçbir değere sahip değildir. AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanı'mızın siyasi hayatı, darbe ve darbecilerle mücadelenin siyasi tarihidir. Bize saldırarak demokrasi açıklarını kapatamazlar."

Kaynak: AA