08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 31.10.2023 10:11 | Son Güncelleme: 31.10.2023 10:40

AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail’in Türk-Filistin Dostluk Hastanesi’ne saldırısı vahşi bir eylemdir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımda "Uluslararası toplum, tüm bölgeyi ve insanlığı ateşe atan bu vahşi ve tehlikeli saldırganlığa karşı net bir tutum almadığı sürece bu katliamların parçasıdır" dedi
AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail’in Türk-Filistin Dostluk Hastanesi’ne saldırısı vahşi bir eylemdir

İsrail-Hamas savaşında 25. güne girilirken bölgedeki tansiyon artmaya devam ediyor. bölgedeki olaylara ilişkin resmi X (Twitter) hesabı üzerinden değerlendirme yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu yönetimi, masum insanların hayatını topluca hedef almaya devam ediyor. Bu yönetim bölge ve dünya barışı için tehdittir. Uluslararası toplum, tüm bölgeyi ve insanlığı ateşe atan bu vahşi ve tehlikeli saldırganlığa karşı net bir tutum almadığı sürece bu katliamların parçasıdır..." ifadelerini kullandı.

Bir başka paylaşımında ise İsrail’in Gazze’deki Türk-Filistin Dostluk Hastanesi’ne yaptığı saldırı hakkında insanlık dışı saldırılarına bir yenisini eklediği vahşice bir eylemdir değerlendirmesini yapan Çelik, "İsrail’in en temel insan haklarını ve uluslararası hukuku yok sayan saldırılarını en güçlü şekilde lanetliyoruz. Bu saldırıların İsrail’in kendini savunma hakkıyla ilgisi yoktur, bu saldırılar Gazze halkını yok etmeyi amaçlayan katliamlardır" dedi.