11 Temmuz 2025, Cuma
Abone Ol Giriş yap
Haber Giriş: 04.10.2023 17:04 | Son Güncelleme: 04.10.2023 17:11

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na 'Gazi meclis' tepkisi: İlk kez böyle bir skandala imza atıldı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik düzenlediği basın toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, "Bu Meclis'e ben Gazi Meclis demiyorum" sözlerine dair açıklamalarda bulundu. Çelik, "İlk kez böyle bir skandala imza atıldı. Bu skandala imza atan kişi de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştur" dedi
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na 'Gazi meclis' tepkisi: İlk kez böyle bir skandala imza atıldı
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Çelik, dün CHP Grup Toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Bu Meclis'e ben Gazi Meclis demiyorum" sözlerine tepki gösterdi. Çelik, "Dün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez böyle bir skandala imza atıldı. Bu skandala imza atan kişi de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştur" dedi. Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar: 

  • AK Parti kongreleri demokrasimizin dayanak noktaları olmuştur. AK Parti demokrasi şöleni olmuştur. Her kongremiz yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da ilgi görmektedir. Biz bir Türkiye partisiyiz, merkez partisiyiz. Cumhurbaşkanımızın önemli mesajları olacaktır.
  • Dün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez böyle bir skandala imza atıldı. Bu skandala imza atan kişi de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştur. Gazi Meclis milletin egemenliğinin simgesidir. Bu Meclis 2 kez gazi olmuştur. Gelinen nokta vahimdir, Kılıçdaroğlu adına bile üzücü.
  • Sayın Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin kapısına kilit vurmaya çalıştığını görüyoruz. Bundan da en çok CHP’ye gönül vermiş vatandaşlarımızın incindiğini görmekteyiz. Tüm siyasi hayatı yanlışlarla geçerken, Gazi Meclis’e bu şekilde saldırması büyük bir hakarettir ve bunu ömür boyu alnında taşıyacaktır.
  • Kafkasya’nın barışına bir çağrı yapıldı. Bölge barışı için platform kuralım denilmiştir. Ermeni halkı için de önemlidir. AB aynı vizyonsuzluğu gösteriyor. Aliyev’in kararını takdir ediyoruz. Fransa, Ermenilerin bölgede işgalci olduğunu diyemiyor.
  • Öncelikle bütün Ankaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türkiye güvenli bir ülkedir, dünyanın her yerinde böyle eylemeler olabiliyor. Terörle mücadele katlanarak sürecek. AK Parti’de terörle mücadele konusunda fikir ayrılığı yoktur.