Sıcak havada bunalanlar, Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluşturdu. Sahile gelenler denizde yüzdü, plajda güneşlendi. Bazı gençler, kayalıktan denize atladı. Öğleden sonra kentte hava sıcaklığı azaldı ve kısa süreli sağanak etkili oldu.
"Su birikintileri oluştu"
Sağanak ve şiddetli rüzgara sahilde hazırlıksız yakalanan tatilciler ise zor anlar yaşadı. Bazı tatilciler, yağış ve rüzgardan dolayı sahilden kaçmak zorunda kaldı. Cadde ve sokaklarda bir anda su birikintileri oluştu. Bir süre sonra ise kentte parçalı bulutlu hava hakim oldu.
26,4 derece ölçüldü
Meteoroloji yetkilileri, Antalya merkezde bugün en yüksek hava sıcaklığı olarak 37,5 derecenin görüldüğünü, rüzgarın güneye dönmesiyle sıcaklığın düştüğünü belirtti. Hava sıcaklığının 27 dereceye düşmesiyle yağışın başladığını aktaran yetkililer, en son sıcaklığı 26,4 derece olarak ölçtüklerini bildirdi.