19 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.08.2024 19:16 | Son Güncelleme: 04.08.2024 01:51

Beyoğlu'nda üç kadının saldırıya uğradığı Divane Cihangir mühürlendi

İstanbul Beyoğlu'nda üç kadın müşterinin saldırıya uğradığı Divane Cihangir adlı mekan mühürlendi. Beyoğlu Belediye Başkanı Güney, "Beyoğlu, kadınların istediği saatte güvenle gezdiği, kimsenin "o saatte orada ne işin vardı" demeyeceği bir ilçe olarak kalacak" açıklamasını yaptı
Beyoğlu'nda üç kadının saldırıya uğradığı Divane Cihangir mühürlendi

İstanbul Beyoğlu'nda üç kadın müşterinin saldırıya uğramasıyla gündeme gelen Divane Cihangir adlı mekan, Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. 

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, X hesabından yaptığı açıklamada, "Kamuoyunda gündeme gelen, içinde ruhsatsız spa da bulunan malum işletme, emniyetten gelen yazı doğrultusunda güvenlik gerekçesiyle zabıtalarımız tarafından mühürlenmiştir. Beyoğlu, kadınların istediği saatte güvenle gezdiği, kimsenin "o saatte orada ne işin vardı" demeyeceği bir ilçe olarak kalacak. Huzur ve güvenlik ortamının bozulmasına müsaade etmeyeceğiz, müsamaha göstermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Cihangir'de üç kadının eğlenmek için gittikleri Divane Cihangir'de darp edilmesiyle ilgili iki kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından "kasten yaralama" ve "cinsel taciz" suçlarından adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklandı.