01 Mayıs 2025, Perşembe Gazete Oksijen
Abone Ol Giriş yap
Haber Giriş: 21.02.2023 09:35 | Son Güncelleme: 21.02.2023 10:31

Burcu Biricik'in amcası enkaz altında kaldı

Hatay 15 gün sonra 3 dakika ara ile 2 deprem daha yaşadı. Çok sayıda binanın yıkıldığı depremlerin ardından oyuncu Burcu Biricik, amcasının enkaz altında kaldığını söyleyerek yardım istedi
Burcu Biricik'in amcası enkaz altında kaldı
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

6 Şubat depremlerinin ardından büyük yıkım yaşayan Hatay, dün akşam yeni sarsıldı. 3 dakika arayla meydana gelen 2 deprem, şehirde birçok binanın yıkılmasına neden oldu. Şuana kadar yapılan belirlemelerde 6 kişi hayatını kaybederken, 294 kişi de yaralandı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken oyuncu Burcu Biricik'de amcasının enkaz altında kaldığını söyleyerek yardım istedi.

Instagram hesabından Oğuzhan Uğur’un paylaşımına yorum yapan Biricik, "Hatay Antakya, Küçük Dalvan İpek Sokak No: 16'da amcam enkaz altında kaldı. Lütfen acil yardım. Yönlendireceğiniz bir ekip var mıdır Oğuzhan?" dedi. Ancak Biricik'in amcasının durumuyla ilgili bilgi alınamadı.