14 Mayıs 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 05.11.2023 15:00 | Son Güncelleme: 05.11.2023 15:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP Kurultayı açıklaması: Al birini vur diğerine

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de katıldığı toplu açılış töreninde CHP Kurultayı'na dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bay bay Kemal Edirne'deki terörist başına, Kavala'ya 'bay bay' dedi. Kongreyi kazanan zat da aynı isimlere selam verdi. Al birini vur ötekine" dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP Kurultayı açıklaması: Al birini vur diğerine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Caddesi Kentsel Dönüşüm Alanı'nda, Rize Merkez Kentsel Dönüşümü, Isırlık Tabiat Parkı, Müyesser Kart Huzurevi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

  • Dünyada olup biteni görüyorsunuz. Adeta bir ateş çemberinin ortasındayız. Suriye ve Irak sınırlarımızın, bu ülkede kardeşlerimizin güvende kalmasını biz sağlayacağız. 
  • Şundan emin olun, Gazze'de yaşananlar konusunda görünenden çok daha fazlasını yapıyoruz. Gazze'deki kardeşlerimizi sahipsiz ve çaresiz bırakmayacağız.
  • Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal kime bay bay dedi. Edirne'deki terörist başına, Kavala'ya dedi. Kongreyi kazanan zat da aynı isimlere selam verdi, Demirtaş'a selam verdi Kavala'ya selam verdi. Al birini vur ötekine. Bunların birbirinden farkı yok.
  • Terör örgütleriyle beraber omuz omuza yürüdüler. 12-13 seçim kaybettin, hep onlarla beraberdin. Kazanan, sen de onlarla beraberdin.
  • Yerel seçimlere Rize olarak hazır mıyız? Ana kademe, kadın kolları, gençler kapı kapı dolaşıyor muyuz Biz hep eserlerimiz ve hizmetlerimizle karşınıza çıktık.
  • Şimdi Derepazarı'nda lojistik merkezini inşa ediyoruz. Bitince tüm ihtiyaçların karşılanmasını oradan sağlayacağız. 21 yılda 66 milyar lira tutarında Rize'ye kamu yatırımı yaptık. Ana muhalefetin yavrularının burada hizmeti var mı? Benim vatandaşım gerekeni sandıkta yapar.