28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.12.2023 18:51 | Son Güncelleme: 26.12.2023 19:33

DEM Parti'den Bahçeli'ye yanıt: Bu ülkenin başına gelmiş en büyük kötülük siz ve yürüttüğünüz siyaset

DEM Parti'nin Hazine yardımının ve 57 milletvekilinin maaşlarının kesilmesini öneren MHP lideri Bahçeli'ye yanıt geldi. DEM Parti'den yapılan açıklamada Bahçeli'ye hitaben, "Bu ülkenin başına gelmiş en büyük kötülük siz ve yürüttüğünüz siyasettir" denildi
DEM Parti'den Bahçeli'ye yanıt: Bu ülkenin başına gelmiş en büyük kötülük siz ve yürüttüğünüz siyaset

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Meclis Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmaya ilişkin açıklamada bulundu. Konuşmasında, "Meclis'te terörist istemiyoruz" diyen Bahçeli 4 öneride bulunmuştu. MHP liderinin ilk önerisi 57 DEM milletvekilinin maaşının ve DEM Parti'ye yapılan hazine yardımının kesilmesiydi.

DEM Parti'nin sosyal medya hesaplarından "Partimize ve Eş Genel Başkanımıza hakaret eden Devlet Bahçeli'ye cevabımızdır" notuyla paylaşılan mesajda şu ifadeler yer aldı: "Bu ülkenin başına gelmiş en büyük kötülük siz ve yürüttüğünüz siyasettir. *Gençlerin ölümünü durdurmak için harekete geçmek yerine, hamaset ile ölümleri kutsayan ve çatışmanın devam etmesini isteyen sizsiniz. Çetelerle kol kola girenlerin, sırça köşklerinde yaşayanların gencecik insanların ölümünü izlediği bugünlerde; barışı cesaret ve haysiyetle savunmanın günüdür. Telaffuzunu bile kendimize yakıştırmadığımız o hakaretleri misliyle kendisine iade ediyoruz."