20 Nisan 2024, Cumartesi
Video Giriş: 14.02.2023 11:39 | Son Güncelleme: 14.02.2023 13:43

Deniz Baykal için CHP Genel Merkezi'nde tören düzenlendi

Evinde 84 yaşında vefat eden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal için parti genel merkezinde cenaze töreni düzenlendi

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, için CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Kemal Kılıçdaroğlu "İzniniz olursa duygularımı Sayın Genel Başkanıma hitaben paylaşmak isterim" dedi ve şu ifadeleri kullandı:

Sayın Genel Başkanım bütün bir ömrünüzü isminize uygun bir şekilde, bu güzel ülkenin refahına, huzuruna, mutluluğuna, kardeşliğine vakfettiniz. Ülkemizin çıkarlarını her ortamda savundunuz. Sayın Genel Başkanım bu ülkenin dünü ile yarını arasında köprü olarak kalmadınız, ülkemizin güzel geleceğini, demokrasi ve özgürlük çerçevesinde inşa eden aktörlerin hem öncüsü hem de yol arkadaşı oldunuz.

lkemizi barış ve kardeşlik içinde bir arada geleceğe taşıma kararlılığından hiç ödün vermediniz. Devlet adamı kimliğinizi her ortamda hissettirdiniz. 12 Eylül'le hesaplaşmaktan bir an olsun geri adım atmayan sizdiniz. '12 Eylül'le hesaplaşmam bitmedi, sürecek' diyensiniz. Sayın Genel Başkanım huzurunuzda söz veriyorum ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" ifadelerini

Benzer Videolar