13 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.04.2023 15:08 | Son Güncelleme: 25.04.2023 15:33

Devlet Bahçeli: Akşener partisinde ülkücü bırakmadı

Devlet Bahçeli; Nevşehir mitinginde Meral Akşener'i "Kendi partisinde ne ülkücü bırakmış ne de milliyetçiye tahammül etmiştir" diye eleştirdi. Kılıçdaroğlu için ise "İflas bayrağını çoktan çekmiştir" ifadelerini kullandı
Devlet Bahçeli: Akşener partisinde ülkücü bırakmadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevşehir'de "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında konuştu. İşte Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar: 

 

  • 'HP’den İYİ Parti’ye HDP’sinde bölücü partilere kadar alayının gayesi parlamenter sisteme geçmek. Ortaklık kuran partiler arasında çekişmeler ile koalisyon hükümetlerini övmek akılsızlık ve aymazlıktır. Böylesi siyasi zihniyetlerin derdi koltuktur. Başbakan olacağım propagandası ile FETÖ projesinin gönüllü temsilcisi olanlar kendi partisinde ne ülkücü bırakmış ne de milliyetçiye tahammül etmiştir. Hepsini birden dışlamış kapının önüne koymuştur.
  • Devletin hafızası canlıdır. Devlet nedir bilmeyenler, millete yürekten bağlılık hissetmeyenler, siyasi hayatını çıkarcılıkla bağdaştıranlar Nevşehir'in yüzüne bakamaz. Biz doğruları söylemekten korkmayacağız. Masadan kaldıran ve geri oturan milleti kandıran İYİ Parti Başkanı iyice çuvallamıştır.
  • Bölücü terör örgütü PKK, Kılıçdaroğlu'nun destekçisidir. FETÖ'cüler, Türk düşmanları, emperyalizmin piyonları CHP'nin adayları olarak gösterilmiştir. Kılıçdaroğlu eroinmanlardan temiz para alacağını iddia ediyor. HDP'nin kayyum partisi Yeşil Sol Parti, Kılıçdaroğlu'nun arkasında duruyor.
  • Zilletin adayı Kılıçdaroğlu nasıl tutunacak. Tek bir projesi, tek bir vizyonu yoktur. Kılıçdaroğlu iflas bayrağını çekmiştir. İP parti başkanı iyice çuvallamıştır. Bunlar sabah başka akşam başkadır. Bölücü terör örgütü PKK, Kılıçdaroğlu’nun destekçisidir. FETÖ’cüler bölücüler, Türk düşmanları CHP ve İYİ Parti listelerinde aday gösterilmiştir.
  • 14 Mayıs'a hazır mıyız? Sandığa gidiyor muyuz? Türkiye'ye sahip çıkıyor muyuz? Erdoğan'a durmak yok yola devam diyor muyuz? Sizle var oldukça Türkiye’nin önünü kimse kesemez. Zillet ittifakı terör ittifakıdır. Kılıçdaroğlu’na ülkemizin geleceği bırakılamaz. Başarısızlıkları gün gibi meydandadır.'