05 Aralık 2025, Cuma
Haber Giriş: 01.08.2025 17:32 | Son Güncelleme: 01.08.2025 17:39

Dolmabahçe'de üçlü Akdeniz zirvesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ve Libya Başbakanı Dibeybe ile Dolmabahçe'de bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmelerde Akdeniz'deki enerji, güvenlik ve göç başlıkları ele alındı
Dolmabahçe'de üçlü Akdeniz zirvesi
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ve Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Dibeybe'yi Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ayrı ayrı resmi törenle karşıladı.

Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç eşlik etti.

Dolmabahçe'de gerçekleşen görüşme yaklaşık 2 saat sürdü. Zirvede Akdeniz’deki enerji, güvenlik ve göç gibi ortak meseleler görüşüldü.

Kaynak: Gazete Oksijen