20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.07.2024 14:50 | Son Güncelleme: 29.07.2024 14:56

Ebrar Karakurt’tan 'Gibi' göndermesi: Ersoy’un babaannesinin intikamı alındı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2-0 geriye düştüğü mücadelede Hollanda’yı 3-2 mağlup etti. Maç sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ebrar Karakurt Gibi dizisine gönderme yaptı
Ebrar Karakurt’tan 'Gibi' göndermesi: Ersoy’un babaannesinin intikamı alındı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ilk maçında tie-break setinde kazanarak Hollanda'yı 3-2 yendi. Takımın önemli oyuncularından Ebrar Karakurt maç sonrasında sosyal medya hesabındaki paylaşımla Gibi dizisine gönderme yaptı.

Dizinin ilk sezonunda 'Erasmus'la Gelen Yamyam' bölümünde Ersoy'un (Ahmet Kürşad Öçalan) babaannesi Hollandalı bir Erasmus öğrencisi tarafından yenmişti. Bölüm dizinin de çıkış dizisi olmuş ve geniş kitlelere ulaşmıştı.

“İçin rahat olsun Ersoy”

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Ebrar Karakurt, "Ersoy’un babaannesinin intikamı alındı" diyerek "Hollanda" ile mücadeleden alınan galibiyetle diziye göndermede bulundu. Karakurt’un Instagram’daki paylaşımına ise oyuncu Ahmet Kürşad Öçalan da emojiyle yorum yaptı. Ebrar Karakurt ise Öçalan’a "İçin rahat olsun Ersoy" cevabını verdi.