02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.03.2024 20:46 | Son Güncelleme: 16.03.2024 22:52

Emeklilerin bayram ikramiyesi 2-5 Nisan arasında hesaplara yatacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını açıkladı
Emeklilerin bayram ikramiyesi 2-5 Nisan arasında hesaplara yatacak

Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar programında konuşan Erdoğan şunları söyledi: "Daha önce olmayan bayram ikramiyesini, bu uygulamayı getirerek emeklilerimize bayram sevinci yaşattık. Geçen sene emeklilerimizden gelen talepler doğrultusunda her bir emeklimize tek seferlik 5'er bin liralık ödeme gerçekleştirdik. Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere, milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek, tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız." Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin lira ödeme yapılacak.