26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Video Giriş: 09.02.2023 11:17 | Son Güncelleme: 09.02.2023 11:38

Enkazdan futbol sohbeti: Sen çık, ben Galatasaraylı olurum oğlum

Adıyaman'da, enkazdan kurtarılmaya çalışılan çocuğun babası ve ekiplerle futbol sohbeti kameraya yansıdı. Galatasaray taraftarı olan 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak ekiplere Beşiktaşlı olmayacağını söyledi. Bunun üzerine babası "Sen çık, ben Galatasaraylı olurum oğlum" dedi
Kaynak: AA

Adıyaman'ın Sümenevler Mahallesi'ndeki 5 katlı apartmanın enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Enkazdan ses duyan ekipler, depremin 62. saatinde 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak'a ulaştı.  Bu arada kurtarma ekipleri, çocuğu enkaz altından çıkarmaya çalışırken bilincini açık tutmak amacıyla sohbet etti. "Hangi takımlısın?" sorusuna Galatasaray cevabı alan ekipler futbol üzerine sohbete başladı. Ekipler, bir yandan çalışmalarını yaparken "Ya bırak Galatasaray'ı, gel Beşiktaşlı ol" diyerek şakalaştı.

"Lider takım bu karışmayın"

Çalışmaları takip eden babanın "Ben de çok uğraştım ama Beşiktaşlı olmadı" demesinin ardından çevredeki bazı kişiler de "Karışmayın adama, lider takım bu" esprisini yaptı. Çocuğun enkazdan Beşiktaşlı olmayacağını söylemesi üzerine babası da "Sen çık, ben Galatasaraylı olurum oğlum" diye yanıt verdi. Diyaloglar sırasında gülüşmeler yaşandı.

 

Benzer Videolar