03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.04.2023 11:41 | Son Güncelleme: 26.04.2023 11:55

Erdoğan'ın bugünkü programları iptal edildi: Evde istirahat edecek

Dün canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter'dan bugünkü programlarının iptal ettiğini açıkladı. Doktorlar tavsiyesiyle evde istirahat edeceğini belirten Erdoğan "Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecek" dedi
Erdoğan'ın bugünkü programları iptal edildi:  Evde istirahat edecek

Recep Tayyip Erdoğan dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kanal 7 ve Ülke TV'nin ortak yayınına katıldı. Yaklaşık 1,5 saat gecikmeli olarak 23.30’da başlayan programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulunurken yayın birden kesildi.  Program yaklaşık 20 dakika sonra tekrar başlarken, yoğun kampanya çalışması sırasında rahatsızlandığını belirten Erdoğan, "Yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara programı iptal etsek diye ciddi manada düşündüm. Dedim ki artık 'söz verdik gideceğiz.' Tabii bu yoğun mesai içinde bizde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından program sonlandırıldı. Cumhurbaşkanı çarşamba günü 11:35'te sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bugünkü programlarını iptal ettiğini duyurdu. 

Erdoğan "Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum. Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim" dedi. 

Cumhurbaşkanı "Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.