07 Mayıs 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 17.05.2023 16:52 | Son Güncelleme: 17.05.2023 22:54

Erkan Baş'tan Kılıçdaroğlu'na oy çağrısı: Tüm yoldaşlarımızı harekete geçmeye çağırıyorum

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy çağrısında bulunan Baş, paylaşımında "Erdoğan’ı kesin yenilgiyle uğurlamak bizim elimizde" dedi
Erkan Baş'tan Kılıçdaroğlu'na oy çağrısı: Tüm yoldaşlarımızı harekete geçmeye çağırıyorum

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş Twitter'dan yaptığı paylaşımda cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy çağrısında bulundu. Baş paylaşımında, "Seçim hırsızlıkları, usulsüzlükleriyle ilgili çalışmaları görevli arkadaşlarımız sürdürüyor. Kaybedecek vakit yok. Azınlığa düşmüş Erdoğan’ı kesin yenilgiyle uğurlamak bizim elimizde. Tüm yoldaşlarımızı, dostlarımızı harekete geçmeye çağırıyorum" ifadelerini kullandı. 

Baş'ın "Biz kazandık, yine kazanırız! İkinci turda da oylar Kılıçdaroğlu'na" başlıklı bir açıklamasında, "Bu seçim yalnızca Kılıçdaroğlu ile Erdoğan arasında değildir. Bu seçim, geleceği elinden alınmış gençlerle, Erdoğan ve onun rejimi arasındadır.  Bu seçim, can güvenliği ve haysiyeti tehdit altındaki kadınlarla Erdoğan ve onun gericiliği arasındadır. Bu seçim, alın teriyle kazandığı üç kuruşla çocuk büyüten emekçiyle Erdoğan ve onun ihale çetesi arasındadır. Bu seçim depremin enkazlarında ölüme, ölmediyse yokluğa terk edilen milyonlarla Erdoğan ve onun sülale devri arasındadır" ifadeleri yer aldı.