04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.05.2023 18:27 | Son Güncelleme: 08.05.2023 19:29

Erzurum açıklaması: Seçimi kaybettiklerini gördüler

İYİ Parti lideri Meral Akşener Millet İttifakı ile birlikte Adana'da konuştu. Akşener konuşmasında "Atatürk'ün şehri Erzurum'da İmamoğlu'na yapılan taşlama karşısında bu ülkenin Cumhurbaşkanı kalkıp da İmamoğlu ve CHP'yi suçluyorsa artık kelimeler bitmiştir Seçimi kaybettiklerini gördüler "dedi
Erzurum açıklaması: Seçimi kaybettiklerini gördüler

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenerİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Adana'da konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan önce konuşmasını gerçekleştiren Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar; 

  • Hakaret diliyle ilk kez bir seçime gidiyoruz. Propaganda için bizi hedef gösteriyorlar. Gabar’da benim mezarımı kazarken petrol buldular. Bu nasıl kötü, pis bir dildir? Yakında peygamberliğini ilan ederse hiç şaşırmam. Kafalar gitti. Bir an evvel bu işi bitirmeliyiz. İlk turda bitirmeliyiz. Recep Bey ve arkadaşlarını emekli ediyoruz. Türkiye’nin böyle rezil bir dili taşıması mümkün değil.
  • 50 yıllık hafızam var, kadınlara bu kadar hakaret eden, kötü bir dil kullanan, gençlere hakaret eden, muhalefete iftira atan, tehdit eden bir dille ilk defa seçime gidiyoruz. Milletine darbeci diyen bir zihniyete hiç şahit olmadım. Milletine işgalci diyen bir siyasiye hiç rastlamadım.
  • Atatürk'ün şehri Erzurum'da İmamoğlu'na yapılan taşlama, linç etme provokasyonun karşısında bu ülkenin Cumhurbaşkanı, bu ülkede İçişleri Bakanlığı yapmış bir şahıs eğer kalkıp da İmamoğlu ve CHP'yi suçluyorsa artık kelimeler bitmiştir. Seçimi kaybettiklerini gördüler.