14 Mayıs 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 06.02.2023 20:11 | Son Güncelleme: 06.02.2023 23:03

Haluk Levent, deprem için bağış yapan isimlere teşekkür etti

Ahbap Platformu aracılığıyla depremden etkilenen iller için yardım toplayan Haluk Levent, bağış yapan isimleri paylaşarak teşekkür etti. Levent, "Dayanışma adına ilk arayan Kıvanç Tatlıtuğ 200 bin lira bağış yaptı. Merih Demiral aradı. 1 milyon lira bağış yaptı" dedi
Haluk Levent, deprem için bağış yapan isimlere teşekkür etti

Merkezi Kahramanmaraş'taki deprem Hatay'ın Antakya ilçesinde de büyük yıkıma neden oldu. Depremin ardından Antakya'da Devlet Hastanesi yıkıldı, çok sayıda bina enkaza dönüştü. Yaşanan şiddetli sarsıntıların büyük bir yıkıma yol açtığı kentte, 600 Konutlar bölgesinde sıralı binaların çoğu yıkıldı. Yollarda da çatlaklar oluştu. 

Bazı vatandaşların enkaz alanların ortasında kalan halı saha gibi spor tesislerine sığındığı görüldü. Kent merkezi ve ilçelere, arama kurtarma çalışmasının yürütülmesi amacıyla AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vatandaşlarda arama kurtarma çalışmalarına yardım ediyor. 

"Ben böyle bir gün yaşamadım"

Kente yardım ulaştırmak için sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Haluk Levent, Hatay'da durumun çok kötü olduğunu ve acilen yardım ulaştırılması gerektiğini söyledi. Levent, son paylaşımında "Gelecekte bana bugünü sorun. Kitap olarak yayınlayacağım. Ben ömrümde böyle bir gün yaşamadım. Ben yazmayı unutsam da lütfen hatırlatın ve ısrar edin. (Hatay)" ifadelerine yer verdi. 

Bağış yapanları paylaştı

Ahbap platformu aracılığıyla deprem için yardım toplayan Levent, destek veren bazı isimleri paylaştı. Levent, "Dayanışma adına ilk arayan Kıvanç Tatlıtuğ oldu. 200 bin lira bağış yaptı. Ayrıca lojistik ihtiyaç için destek vereceğini söyledi. Ardından Merih Demiral aradı. 1 milyon lira bağış yaptı. Ve sevgili kardeşim Murat K. kardeşim 325.646 usd bağış yaptı. Önce Mert Hakan Yandaş aradı. 200 bin lira Efsane futbolculardan Hakan Balta ve eşi Derya Balta 300 bin lira bağış yaptı Ve Mustafa Ceceli 200 bin lira Hemen sonrasında Emre Kılınç 150 bin lira bağış yaptı. Ve Papara 2 milyon 500 bin lira bağış yaptı" ifadelerini kullandı. 

Levent'in paylaşımlarına göre; Mirzaoğlu Holding 1 milyon lira, Burak Deniz 150 bin lira, Edis Görgülü 400 bin lira, Burak Yılmaz 300 bin lira, Levent Ağan 300 bin lira, Uğur Denizcilik 500 bin lira, TikTok Türkiye 100 bin dolar, Nevzat Aydın 1 milyon lira, Gözde Akpınar 1 milyon lira, Fatih Koparan 100 bin lira, Celil Nalcakan 100 bin lira, Just English Dil Okulları 200 bin lira bağış gerçekleştirdi.