17 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.05.2023 14:45 | Son Güncelleme: 28.05.2023 14:58

Hamdi Alkan: Sandığa sıkı sıkı sarıldım

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda oyunu kullandıktan sonra sosyal medyada paylaşım yapan oyuncu Hamdi Alkan "Sandığa sıkı sıkı sarıldım. Seçim sonuçları ne olursa olsun, bu güzel topraklarda büyüyen birer çocuk olduğumuzu unutmadan birbirimize sarılmaktan vazgeçmeyelim" mesajını verdi
Hamdi Alkan: Sandığa sıkı sıkı sarıldım

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte vatandaşlar bugün tekrar sandık başına gidiyor. Birçok ünlü isim oy kullanma işlemlerinin paylaşımlarını yaparken Hamdi Alkan'da o isimlerden birisi oldu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hamdi Alkan (@hamdialkan)'in paylaştığı bir gönderi

Oy kullandıktan sonra İnstagram'dan sandığa sarıldığı fotoğrafını paylaşan Alkan, seçmenlere şu mesajı verdi "Sandığa sıkı sıkı sarıldım.. Seçim sonuçları ne olursa olsun, bu güzel topraklarda büyüyen birer çocuk olduğumuzu unutmadan birbirimize sarılmaktan vazgeçmeyelim. Hangi görüşten olursak olalım, hepimiz aynı sabaha uyanıyoruz. Aynı ekmeği paylaşıyoruz. Bir felaket anında tek yürek olan yüreklere sahibiz. Seçimler gelip geçer.. Birbirimize katabildiğimiz güzellikler, iyilikler yaşar.." 

 

Kaynak: AA