20 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.04.2024 16:12 | Son Güncelleme: 27.04.2024 16:58

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Kodaz: Biz bu partiyi masa başında kurmadık

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda konuşan İYİ Parti genel başkan adayı Günay Kodaz "Biz bu partiyi masa başında kurmadık. İYİ Parti Türkiye'nin umududur" dedi
İYİ Parti Genel Başkan Adayı Kodaz: Biz bu partiyi masa başında kurmadık

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkan seçimi için yarışan Günay Kodaz'ın açıklamalarının satır başları şu şekilde:

  • Biz bu partiyi masa başında kurmadık. İYİ Parti Türkiye'nin umududur. Bugüne kadarki emekleri için Sayın Meral Akşener'e teşekkür ediyorum. Partimizde mutlaka emek, liyakat, bilgi, istişare, çalışkanlık, sözünde durma hakim olmalıdır.
  • Yorgun yöneticileri ve eski fikirleri ısrarla parti başında tutup partimizi milletimiz için umut olmaktan çıkartacak mıyız? Ülkemizin demokrasi pencerelerini kapatacak mıyız? Kimsesizlerin sesi olmaktan vazgeçecek miyiz? Asla.
  • Bu ülkede AKP'nin yaygınlaştırdığı biat kültürüne karşı kurulmuş bir partiyiz. Eleştirdiğimize benzememeliyiz. Maalesef partimizde birçok farklı ses susturulmuştur. Bu susturulan ve halen de susturulmak istenen seslerden biri de benim sesimdi. Genel başkan adayı olmak için parti içerisinde hukuk mücadelesi vermek zorunda bırakıldım. Bu süreçte tek kadın olarak, kadın hareketi denilen bir partide maalesef sürekli yok sayıldım.