17 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.05.2023 16:35 | Son Güncelleme: 03.05.2023 16:45

İYİ Parti lideri Meral Akşener: Bizim belimizde silah mı var da darbe yapacağız?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa mitinginde konuştu. Akşener, "Yav arkadaş kafayı mı yedin sen bizim belimizde silah mı var darbe yapacağız. Bu asil millet 15 Temmuz’da devleti, köprüden ve sokaktan toplayıp getirdi" ifadelerini kullandı
İYİ Parti lideri Meral Akşener: Bizim belimizde silah mı var da darbe yapacağız?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Bursa'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar:

  • Şimdi, Sinan Ateş'in kardeşleri, ablaları, büyükleri... Bursa, bir değerini kaybetti. Gencecik bir akademisyen, Ankara'nın göbeğinde katledildi. Azmettiriciler belli, katiller belli ama uçan kuşu bilen bilimum teröristlerin ayakkabı numaralarını bile bilen Erdoğan, nasıl oluyor da Sinan Ateş'in katillerini bulamıyorsun? 
  • 14 Mayıs akşamı, helal oylarınızla bu seçimi kazanacağız. Sayın Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanımız olacak. Erdoğan ve arkadaşlarını emekli edeceğiz, Kılıçdaroğlu'nu da makamına oturtacağız. Ben de başbakan olacağım. Helal oylarınızla partimizi 1. parti çıkaracaksınız.
  • Sinan Ateş'in katilleri hesap vermezse namerdim, şerefsizim. Muhsin Başkanın da kanı yerde kaldı. O suikast ne oldu bitti, kimse ne olduğunu anlayamadı. Muhsin Başkan içimizde bir yara, Sinan da çok taze bir yara.
  • Türkiye mübareklerin elinde sanki savaşa gidiyor. Seçime gidiyoruz seçime. Bursa'ya gençlerimiz için neler planladığımızı, kovulan doktorlar için, öğretmenler için ne yapacağımızı, tarımı, sanayiyi, Suriyelileri söylememiz gerekirken, Allah Allah nidalarıyla savaşa gidiyoruz.
  • Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu ve beni Gabar'a gömüyordu. Mezar kazarken, petrol bulmuş... Şimdi yakın zamanda Gabar'da, petrol bulundu ya, şimdi herhalde Cudi'de de başlayacak kazma. İnşallah orada da bir petrol bulunur, mezar kazma esnasında Türkiye kazanır.
  • Yav arkadaş kafayı mı yedin sen bizim belimizde silah mı var darbe yapacağız. Bu asil millet senin beceriksizliğin yüzünden 15 Temmuz’da ortaya çıkan o darbe kalkışmasının karşılığı olarak bu devleti, köprüden ve sokaktan toplayıp getirdi. Şehit olma uğruna, gazi olma uğruna bedelini ödedi. Bir de onlara darbeci mi diyorsun? Senin canını onlar kurtardı be!
  • Bir arkadaş daha var, erkeklerin evlenmesine takmış. Sonra erkekler ve hayvanlar dedi.. Şimdi asayişten sorumlu olması gereken muhteremin kafayı taktığı yerler. Gerçekten sıyrık durumdalar. Bir tanesi yaşını başını almış bir arkadaş, daha istiklal marşını kağıttan okuyamadı. O da bizi işgalci yapmış. Kendisi neymiş? Yahu onlar da İstiklal mücadelesi veren yiğitlermiş. Böyle bir şey olur mu ya?
  • Bir tane jeliboncu. Niye bu adam dinozora takık. Ankapark diye bi park yapmış adam her yer dinozor. Harcadığı para ne biliyor musunuz? 16 milyar lira. Üç kişinin cebine girmiş. 16 milyar lira ile Ankara’da Bursa’da Türkiye’de neler yapılabilirdi?