17 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.05.2023 13:06 | Son Güncelleme: 15.05.2023 14:03

Mehmet Aslantuğ: Sanatın siperliğine itirazım vardı

Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekilli adayı olan fakat meclise giremeyen Mehmet Aslantuğ, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Aslantuğ yaptığı açıklamada, "An itibarıyla 'Sanatta kendini değil, kendinde sanatı sevmeye çalışanlarla' bu ömrü tamamlarım" dedi
Mehmet Aslantuğ: Sanatın siperliğine itirazım vardı

Türkiye İşçi Partisi'nden yapılan teklif üzerine Muğla'dan milletvekili adayı olan oyuncu Mehmet Aslantuğ, TBMM'ye giremedi. Oyuncu konuyla ilgili ilk açıklamasında, "Önemli olmaya değil, değerli olmaya dair yolculuk içindeyiz. Bir sınırı/sonu da yok elbette. Sanatın siperliğine itirazım vardı, gereğini yapmaya çalıştım" dedi.

Aslantuğ, Twitter hesabından yaptığı açıklamasında" Kendimize açıklayacak kelimelerimiz yoksa eğer, hayatı anlamak da zorlaşıyor. Önemli olmaya değil, değerli olmaya dair yolculuk içindeyiz. Bir sınırı/sonu da yok elbette. Sanatın siperliğine itirazım vardı, gereğini yapmaya çalıştım. An itibarıyla da “Sanatta kendini değil, kendinde sanatı sevmeye çalışanlarla bu ömrü tamamlarım. Gönlünü, pusulasını açan herkese, tanıdığı sevdiği yerden bin selam olsun" ifadelerini kullandı.