15 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.05.2023 12:15 | Son Güncelleme: 14.05.2023 12:54

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce oyunu kullandı: Eski arkadaşlarım dahil hepsine dava açacağım

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, oyunu Ankara'da kullandı. İnce, kendisine düzenlenen kara propagandaya ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Memleket Partisi Genel Başkanı "Kim bunu yaydıysa 5 bin,10 bin hepsine dava açacağım. Eski arkadaşlarım dahil hepsine dava açacağız" dedi
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce oyunu kullandı: Eski arkadaşlarım dahil hepsine dava açacağım

Geçen günlerde cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyuran Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, oyunu Ankara'da kullandı. Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'ne gelen İnce, kendisine düzenlenen kara propagandaya ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklamasında "Arkadaşlar haberleri yanlış yapıyorsunuz. 2010'da kaset komplosu vardı 2023'te aynısını yazıyorsunuz, ortada bir dekont yok kaset yok, Emniyet genel müdürlüğü bunu açıkladı. Siz buna rağmen kaset komplosu diye yazıyorsunuz ve ayıp ediyorsunuz. Ortada bir iftira var montaj var. Almışlar cinsel içerikli sitelerden benim kafamı yapıştırmışlar. Herkesin başına gelebilir bunlar. Ortada bir terör örgütü var, 50 gündür bunların saldırısı altındayım bunu görmüyor musunuz? Çok rica ediyorum haberleri düzgün yapın. Görüntüler İsrailli bir cinsel içerikli siteden alınmış. Çok rica ediyorum bunu düzeltmenizi istiyorum. Haysiyetimle şerefimle oynamayın böyle bir kaset böyle bir dekont yok, bu olayda 17 kişi gözaltında arkasında terör örgütü var. Kendimi onurumu şerefimi Türk devletine emanet ettim. Bu montajı yapanlar FETÖ. Ancak beni yıpratmak için sırf siyasi emeller için bunu yayanlara kim bunu yaydıysa bir, bin, 5 bin,10 bin hepsine dava açacağım. Eski arkadaşlarım dahil hepsine dava açacağım" ifadelerini kullandı.