15 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.12.2023 13:02 | Son Güncelleme: 12.12.2023 13:56

MHP'nin seçim kampanyasında Birlik mesajı

 MHP'nin yerel seçim kampanyasını Birliğin Gücü ve Türkiye İçin Canla Başla temalarıyla başlattı. Genelden Yerele Birlik Ülkede Yönetimde Dirlik tamamlayıcı sloganı ile paylaşan parti, Cumhur İttifakı ile beraber, genelden yerele birlik mesajı verdi
MHP'nin seçim kampanyasında Birlik mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'ne hazırlık çalışmaları sürüyor. Parti, İstikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle umutlu gelecek sloganıyla 2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu temasıyla yapılan Bölgesel İstişare Toplantıları'nı tamamlayarak, kampanya çalışmalarına yoğunlaştı.

Bu kapsamda parti kampanya çalışmalarını, Birliğin Gücü ve Türkiye İçin Canla Başla temalarıyla başlattı. Birliğin Gücüyle temasını Genelden Yerele Birlik Ülkede Yönetimde Dirlik tamamlayıcı sloganı ile paylaşan parti, Cumhur İttifakı ile beraber, genelden yerele birlik mesajı verdi.

Türkiye İçin Canla Başla temasıyla da Ayırmadan Ayrışmadan tamamlayıcı sloganını kullanacak olan MHP'nin, Türkiye ve Türk milletinin her bir ferdine olan bağlılığı ve ülkesi ile milleti için var gücüyle çalıştığı ifade edildi. Kampanyaya ait görseller ve sloganlar MHP'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı, partinin genel merkezine asıldı.

Kaynak: AA