06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 10.05.2023 19:21 | Son Güncelleme: 10.05.2023 22:15

Mitinglerinin iptalinin ardından Muharrem İnce'den açıklama

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin İzmir ve Manisa'da planlanan mitinglerinin iptal edilmesinin ardından İnce sosyal medya hesabından açıklama yaptı, FETÖ'nün sahte dekontlarla ve belgelerle hakkında algı operasyonu yaptığını söyledi
Mitinglerinin iptalinin ardından Muharrem İnce'den açıklama

Dün Aydın'da düzenlediği mitingde vatandaşlarla bir araya gelen Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bugün İzmir ve Manisa'da düzenleyeceği mitingleri sağlık sorunları nedeniyle iptal edildi.

Mitinglerin iptal olmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İnce; "45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim" sözlerini kaydetti.

Bu paylaşımından saatler sonra yeni bir tweet daha atan İnce, "Ortada gerçek bir dekont yokken, gerçek bir kaset yokken, gerçek bir jeep yokken; bunları varmış gibi göstermek alçaklıktır, şerefsizliktir. Olmayan bir kaset ile ilgili 'özel hayatın gizliliği' veya 'ister gerçek olsun, ister sahte' değerlendirmesi yapmak kumpasçılara hizmet etmektir" şeklinde konuştu.