02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.01.2024 20:44 | Son Güncelleme: 23.01.2024 07:13

Murat Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, birçok 'mega projesi' olduğunu söyledi. 'Mega projeleri' arasında Kanal İstanbul'un da olup olmadığı yönündeki soruya "İstanbul halkı neyi istiyorsa, bu beklentileri karşılayacak projeler yapacağız. Öncelik sıralaması olacak" şeklinde yanıt verdi
Murat Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Beşiktaş'ta esnafı ziyaret etti. İstanbul ile ilgili çalışmalarını perşembe günü saat 11.00'de kamuoyuyla paylaşacağını duyuran Kurum 'mahalle millet bahçeleri' vaadinde bulundu, toplu ulaşıma indirim yapılacağını söyledi. 

25 Ocak itibarıyla tanıtımlarını başlatacaklarını söyleyen Kurum "Birçok mega projemiz olacak. Birçok burada İstanbullunun sorunlarını ortadan kaldıracak irade olacak. İstanbullular kendilerini endişe içerisinde hissetmeyecek. Risksiz, endişesiz, problemsiz ve eşsiz bir İstanbul'u bu projelerin her safhasında görecekler" dedi.  

Bir basın mensubunun "Mega projelerden biri de Kanal İstanbul mu?" sorusuna Kurum şu yanıtı verdi:

"İstanbul'un gündeminde olmayan hiçbir şey bizim gündemimizde olmayacak dedik. Bunu ifade ettik. İstanbul halkı neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa biz de hep onların isteği ve dilekleri doğrultusunda çalışacağız ve bu beklentileri karşılayacak projeler yapacağız. Öncelik sıralaması olacak"