25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.01.2021 08:00 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:14

Oksijen'den teşekkürler...

Oksijen'den teşekkürler...
Zafer Mutlu
Zafer Mutlu

Gerçekten hafta sonu doya doya gazete okumayı özlemişiz.

OKSİJEN’e gelen mesajların ortak noktası “gazete okuma özlemini” gidermesi üzerine oldu.

Hayatımızın yeni vazgeçilmezi olan, çoluk çocuk adeta bağımlısı olduğumuz digital dünya ile mücadele etmek gibi bir hayal peşinde koşmayacağımızı geçen hafta da belirtmiştim.

Ama OKSİJEN’i elimize alıp şöyle sayfaları birer birer çevirdikçe fark ettik ki, bu şekilde gazete okumanın keyfi de bir başkaymış.

Bu yola çıkarken temel hareket noktamız hafta sonları The New York Times ile Financial Times Weekend doyuruculuğunda bir gazete hazırlamaktı. Kolay bir hedef olmadığını elbette biliyorduk.

İlk sayımıza gelen olumlu tepkiler bizi umutlandırdı.

Bu sayının ilkinden daha iyi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.

Hem basılı gazeteye hem de gazeteoksijen.com’a olan talep çok moral verici.

Biliyoruz geçen sayıda en büyük sorun OKSİJEN’e ulaşma konusunda oldu.

Pek çok yerde biten gazetemize olan ilgi, bizi geleceğe dönük olarak çok umutlandırdı.

Bu sayıda benzer bir aksilik yaşanmaması için OKSİJEN’in gittiği il ve ilçelerdeki satış noktalarını gazeteoksijen.com hesabında yayınlıyoruz.

TEŞEKKÜR LİSTESİ

Listemizin birinci sırasında hiç şüphesiz gazetemizle ilgili görüşlerini paylaşan binlerce OKSİJEN okuru geliyor.

Bu mesajlar da bizler için OKSİJEN oldu.

Her bir mesaj bizi yüreklendirdi. Artık biliyoruz ki, biz şimdiden büyük bir aile olduk.

OKSİJEN’e kendi sosyal medya hesaplarından katkı yapan, destek olan sanatçı dostlarımız, başta yazarımız Zülfü Livaneli olmak üzere, Türker İnanoğlu, Sezen Aksu, Yılmaz Erdoğan, Şevket Çoruh, Mustafa Oğuz, Nilüfer, Ayşe Barım, Ezgi Mola, Ceyda Düvenci, Gülben Ergen, Gökçe Bahadır, Rıza Kocaoğlu ile Dolunay Soysert’e şükran borçluyuz.

Yine sosyal medya hesaplarından bizi yüreklendiren Bülent Eczacıbaşı’na, Ümit ve Cem Boyner’e, Mustafa Taviloğlu’na ve Caroline Koç’a teşekkür ediyoruz.

Her zaman bizimle olduklarını hissettiren Güler Sabancı ile Suzan Sabancı Dinçer, OKSİJEN maceramızda da yanımızda oldular.

Nezih Barut, Enver Yücel, Eray Kapıcıoğlu, Ergun Özen, Hasan Arat, Elif Çapcı, Hakan Binbaşgil, Özcan Tahincioğlu, Serdar Bilgili, Meri Istiroti de özel teşekkür listemizde.

Basın dünyamıza gelince, Hıncal Uluç ve Hasan Cemal abilerimize, genç meslektaşlarım Cüneyt Özdemir, İsmail Küçükkaya, Ayşe Arman, İsmail Saymaz, Özlem Gürses ile 1980 öncesi Ankara’da başlayan dostluğumuzun pekişerek devam ettiği Ayşenur Aslan ile Mehmet Yılmaz’a, ayrıca T24’ün kurucusu Doğan Akın’a teşekkür ediyoruz..

Bir özel teşekkür de FOX TV ailesine. Ece Güner Toprak, Doğan Şentürk, Cenk Soner ile Mehmet İçağasıoğlu destekleri bizim için çok kıymetliydi.

Bu arada Türk basınının iki büyük efsane patronu Aydın Doğan ile Dinç Bilgin de bizi telefonla yüreklendirdiler. Moral ve güç verdiler. İkisine de çok teşekkür ediyoruz.

Reklam dünyamızın değerli isimleri Demet İkiler, Bülent Yar, Neslihan Olcay, Serdar Aytok, Tolga Üner, Yıldız Dağıstanlı, Nüzhet Algüneş ile Cefi Medina, Cem Topçuoğlu ve Osman Uslu’ya kocaman teşekkür…

Sabah ve Vatan’dan beri bizimle birlikte olan reklam dünyasının duayeni Bülent Korman’ı, OKSİJEN ismini bize kazandırdığı için buradan selamlıyoruz.

Migros İcra Başkanı Özgür Tort’a da teşekkürü borç biliriz.

Son bir teşekkür de Turkuvaz Grubu’na. Gösterdikleri yoğun ve dostane çabalar nedeniyle baskı ve dağıtım ekibine teşekkür ediyoruz.