20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 21.08.2024 12:48 | Son Güncelleme: 21.08.2024 16:00

Özgür Özel'den 'ayağından vuruldu' iddialarına röntgenli yanıt

CHP lideri Özgür Özel, ayağının kırılmasının ardından ortaya atılan 'ayağından vurulduğu' ve 'alkollüyken düştüğü' iddialarına röntgen filmlerini paylaşarak yanıt verdi
Özgür Özel'den 'ayağından vuruldu' iddialarına röntgenli yanıt

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 15 Ağustos'ta Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM Genel Kurulu'na hitap ettiği olağanüstü toplantıya katılamamasıyla ortala atılan iddiaların ardı arkası kesilmedi.  Her ne kadar CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır toplantı sonrası Özel'in ayağındaki kırık nedeniyle Meclis'e gelemediğini açıklasa da polemikler son bulmadı.

Hatta Abdurrahman Dilipak, Özel'in ayağından vurulduğunu öne sürdü. CHP'den "Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah’tan korkmadınız" yanıtı gelse de Özel'in vurulduğu iddiaları gündemde düşmedi. 

"Bu konuda açıklama yapmayı bile aslında zül sayıyorum" diyen Özel tartışmaları sonlandırmak için çareyi ayağının röntgen filmlerini paylaşmakta buldu. 

Özel konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Herkesin başına gelebilecek, geçirdiğim bir ev kazası üzerinden, sosyal medyadan akıl ve ahlak dışı bir kampanya başlatıldığını ve farklı pek çok kişinin bu gündemin peşine takıldığını gerçekten şaşkınlıkla takip ettim" ifadelerini kullandı.

Fotoğraflar: DHA