03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.12.2023 20:07 | Son Güncelleme: 13.12.2023 20:17

Sağlık Bakanı Koca: Hasan Bitmez'in genel durumu düne göre daha ciddi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM'de yaptığı konuşma sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Koca, "Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim" dedi
Sağlık Bakanı Koca: Hasan Bitmez'in genel durumu düne göre daha ciddi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün TBMM Genel Kurulu'nda fenalaşan ve hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin, "Solunum ve kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim" dedi. Bilkent Şehir Hastanesi'ne gelen Bakan Koca, burada tedavisi süren Bitmez'in sağlık durumu hakkında doktorlardan ve yakınlarından bilgi aldı.

Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Koca, TBMM'de rahatsızlanarak Bilkent Şehir Hastanesi'ne getirilen Bitmez'in, hastanedeki ilgili tüm branş hekimleri ve sağlık personeli tarafından yakından takip edildiğini vurguladı. Koca, "Solunum ve kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA