14 Mayıs 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.11.2022 09:20 | Son Güncelleme: 22.11.2022 11:22

Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a getirildi

Amasya'da Baş Belası oyuncularının karıştığı ve 3 kişini hayatını kaybettiği kaza sonrası yaralıların tedavileri devam ediyor. Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi
Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a getirildi

Karadeniz turnesinde olan Baş Belası oyunu ekibi dönüş yolunda kaza yaptı. Tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetti. Sürücü ile Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırıldı.

Melis İşiten, Filiz Özbek ve Aykut Bektaş tedavilerinin ardından taburcu edilirken, Uğur Şalvarcıoğlu, Özgür Ayaz, Ceyhun Fersoy ve Burak Gülçebi tedaviye alındı. Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. İstanbul'a getirilen Sergen Deveci'nin hastanede köpeği Sherlock'a sarıldığı görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde Deveci'nin bilincinin açık olduğu görüldü.

 Sergen Deveci kimdir?

2 Ekim 1991 yılında İzmit'te dünyaya gelen Sergen Deveci, oyunculuğa ilgi duyduğu için Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nda eğitim aldı. Instagram, Facebook, YouTube gibi sosyal medya platformlarında yaptığı skeçlerle fenomen haline geldi. 

31 yaşındaki oyuncunun sağlık durumunun arkadaşlarından ağır olduğu biliniyor

Deveci bugüne kadar; Nalan, Aslında Özgürsün, Bonkis, Dayı Şov, Yara Bandı ve Şüphe projelerinde yer aldı.

Baş Belası oyununun konusu

Rauf (Sergen Deveci) orta yaşlı, evli ve işkolik bir adamdır. Karısı Jülide (Melis İşiten) ile yaşadıkları ufak tefek problemlerle yüzleşmek üzereyken, hayatlarına ormanda arabası bozulan Hulusi (Ceyhun Fersoy) düşer.