06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.05.2023 19:14 | Son Güncelleme: 11.05.2023 20:09

Sinan Oğan adaylıktan çekilme iddialarını yalanladı: Provokasyon duyumları üzerine mitingleri iptal ettik

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın da çekileceği iddiaları gündeme geldi. Oğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı
Sinan Oğan adaylıktan çekilme iddialarını yalanladı: Provokasyon duyumları üzerine mitingleri iptal ettik

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın da adaylıktan çekileceği iddiaları konuşulmaya başlandı. Bu iddialar konuşulurken ATA İttifakı'nın yarınki Antalya programı iptal edildi açıklaması yapıldı. Bu gelişme seçimden çekilme iddialarını güçlendirdi. Çünkü Muharrem İnce’de adaylıktan çekilmeden bir gün önceki İzmir ve Manisa mitinglerini iptal etmişti.

Sinan Oğan Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul'dayım. Haber Türk Tv'de. Yarın Ankara'da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara'da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz" ifadeleri yer aldı.

Oğan bir başka tweet'inde ise "Daha yeni başladık, isteyen varsa bizim lehimize çekilebilir! #OAnGeliyor Not: Yapan arkadaşın eline sağlık, çok beğendim :)" dedi.