20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 25.05.2023 14:12 | Son Güncelleme: 25.05.2023 14:22

Sinan Oğan: Çoğu şeyi içime atıyorum

Dağılan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, seçimin 2. turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasından sonra gelen eleştirilere Instagram hesabından paylaştığı hikayeyle yanıt verdi
Sinan Oğan: Çoğu şeyi içime atıyorum

14 Mayıs seçimlerinde yüzde 5.17 oy oranına ulaşan, dağılan ATA İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan seçimin 2. turu öncesinde destek vereceği aday tercihini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yana kullandı.  ATA İttifakı ortaklarından Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesi sonrası Sinan Oğan'ın tercihi bir kesimin büyük tepkisini çekti.

"Kimin ne yaptığını unutmuyorum kimseye"

Eleştiriler karşısında devam eden sessizliğini Instagram hesabından paylaştığı hikayede verdiği "üstü kapalı" yanıtlarla bozan Oğan, kendi fotoğrafı üzerine hüzünlü bir fon müziğinin yer aldığı hikayede şu ifadeleri kullandı:

Kin tutmuyorum kimseye ama kimin ne yaptığını da unutmuyorum kimseye. Çoğu şeyi içime atıyorum bazen. Ama derler ya, her şeyin bir zamanı var. Doğru zamanı bekliyorum. Yapılan hiçbir şeyin farkında değilim sanmayın beni. Uğraşmak istemiyorum sadece.