01 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 20.05.2023 15:44 | Son Güncelleme: 20.05.2023 15:54

Sinan Oğan ve Ümit Özdağ bir arada: Gündemi değerlendiriyoruz

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda hangi adayı destekleyecekleri merak edilen ATA İttifakı'nda keyifler yerinde. Ümit Özdağ sosyal medyadan Sinan Oğan ile fotoğraflarını "Gündemi değerlendiriyoruz" notuyla paylaştı
Sinan Oğan ve Ümit Özdağ bir arada: Gündemi değerlendiriyoruz

Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçecek Cumhurbaşkanı seçiminin 2. turu için Türkiye'nin dış temsilciliklerinde ve gümrük kapılarında oy verme işlemi bugün başladı. Türkiye ise 28 Mayıs'ta sandık başına gidecek. Bir tarafta yüzde 49.52'lik kesimin desteğini alan Cumhur İttifakı'nın adayı Erdoğan, diğer tarafta ise yüzde 44.88 oy alan Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu var. Hal böyleyken tüm gözler ilk turda yüzde 5'in üzerinde oy alan ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a çevrilmiş durumda.

Dün Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'yla, Oğan'ın ise Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesi sonrası herkes ATA İttifakı'ndan gelecek kararı bekliyor. Bugün bir araya gelen Ümit Özdağ ile Sinan Oğan yüksek ihtimal destek konusunda kararını verdi. İkiliden henüz karar açıklaması gelmedi ama görüşme sırasında çekilen bir fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı. Karede, Özdağ ve Oğan'ın keyifli halleri dikkat çekti. Özdağ fotoğrafların altına "Gündemi değerlendiriyoruz" notu düştü.