19 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.03.2024 16:15 | Son Güncelleme: 08.03.2024 16:18

Spor dünyasından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımları

Spor federasyonları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımları

Türkiye Futbol Federasyonu: Varlıklarıyla dünyamızı aydınlatan, maharetli elleriyle hayatı güzelleştirerek yaşama anlam katan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle tüm kadın futbolcularımızın, antrenörlerimizin, teknik direktörlerimizin, hakemlerimizin, profesyonel ve gönüllü kadın çalışanlarımızın, yöneticilerimizin, futbola güzellik katan tüm kadın futbolseverin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ederiz.

Türkiye Basketbol Federasyonu: Bu hafta Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi dahil olmak üzere tüm liglerimizde oynanacak maçların tamamında kadın gözlemcilerin görev alacağını büyük bir mutlulukla duyuruyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

Fenerbahçe Spor Kulübü: Umut Dolu Yarınlar Sizinle Var. Hayata dair her anda, yaşamın her alanında kadınlar ve kız çocuklarının özgürce yer alabilmesi için ‘sorumluluğumuz var’ diyerek Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor;  Ülkemizin ve Fenerbahçemizin dününde, bugününde ve geleceğinde, kadınlar ve kız çocuklarının ne kadar önemli bir yeri olduğunu biliyoruz.  Bugün, bir kez daha, şanlı formamıza ve gurur dolu armamıza hizmet eden kadın sporcularımıza teşekkür ediyor;  Yarınlarımızın özgür ve özgüvenli kız çocukları ve kadınların varlığıyla umut dolu olduğunu vurguluyoruz.  Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun. 

Beşiktaş Spor Kulübü: Bu şanlı formayı kimler sırtında taşıdı kimler! Hiçbirinin yükü seninki kadar ağır değildi. Sen sahaya her adım attığında, biliyoruz ki bütün kadınlar adına koşuyorsun! Attığın her gol, aldığın her sayı tüm kadınların hanesine yazılıyor. Çünkü senin mücadelen hem rakip takımla hem ön yargılarla. Şimdi sahaya çık ve mücadeleni ver. Arkanda bir dünya kadın var! #8MartDünyaEmekçiKadınlarGünü

Galatasaray Spor Kulübü: Kadın-erkek eşit ve yarınlar bu eşitlikle sağlam. Yaşamı güzelleştiren cömert emeklerinize değer biçilemez. Yüzünüzdeki aydınlık, kalbinizdeki neşe daim olsun; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun

Atakaş Hatayspor Futbol Kulübü: Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

Gaziantep Futbol Kulübü: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun! Fedakârlıkları ve sevgi dolu yürekleriyle dünyamızı güzelleştiren, hayatımıza kattıkları değerle daima başımızın tacı olan tüm kadınlarımıza sağlık, başarı ve mutluluk dileriz.

İstanbulspor A.Ş: Daha mutlu ve eşit bir dünya için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarız!

MKE Ankaragücü: Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

Eyüpspor Kulübü: Dünyanın kadınlar için daha adil, eşit ve özgür bir yer haline gelmesi dileğiyle, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun!

EMS Yapı Sivasspor: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.