22 Haziran 2025, Pazar
Abone Ol Giriş yap
Haber Giriş: 13.06.2025 04:30 | Son Güncelleme: 13.06.2025 04:30
Makaleyi sesli dinle • 0:00

Tatilde doğayı koru

Her tatilimiz doğada iz bırakıyor. Daha bilinçli tatil yapmak, tatil yaparken hem doğaya hem de kültürel mirasa sahip çıkmak mümkün
Datça
Datça
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült
email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!

Bayram tatili geride kaldı. Çok kısa gözlemlerimden bir not yazarak gireceğim habere. Maalesef bayram trafiği korkunçtu. Hız, kalabalık vs onlardan söz etmeyeceğim. İnsanlar arabalarında yediklerini içtiklerini yollara fırlatıyorlar. Sanki dışarısı çöplük. Yollar çöp kutusu değil! Durduğum akaryakıt istasyonlarında tuvaletlerin temiz tutulması için çalışanlar seferber olmuş durumdaydı ama maalesef tuvaletleri temiz bırakmayı beceremeyen, buna özen göstermeyenler çoğunlukta. Temizlik görevlisi “Bugün yetişemiyoruz, tuvalet kağıtlarını yere atıyorlar ” diye yakınıyordu. 

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın