08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.07.2024 23:32 | Son Güncelleme: 13.07.2024 00:38

Türkan Elçi'den 'kafeye saldırı' açıklaması: Çalışanlar daha önce tehdit edilmişti

CHP Milletvekili Türkan Elçi, ailesine ait kafeye silahlı saldırıyla ilgili, "Diyarbakır’da seküler yaşam tarzına, sosyal hayata karşı artan saldırılardan biri" yorumunu yaptı. İşletme çalışanlarının daha önce tehdit edildiğini aktaran Elçi, 3 kişinin gözaltına alındığı bilgisini paylaştı
Türkan Elçi'den 'kafeye saldırı' açıklaması: Çalışanlar daha önce tehdit edilmişti

CHP Milletvekili Türkan ElçiDiyarbakır'da ailesine ait kafeye dün gece düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Elçi, "Diyarbakır’da son dönemlerde seküler yaşam tarzına, sosyal hayata karşı artan tehdit ve saldırılardan biri de ne yazık ki dün gece saatlerinde ailemize ait işletmeye karşı gerçekleştirildi. Saldırı öncesinde kısa etek giyen kadınların da aynı zamanda bir kültür sanat merkezi olan işletmemize gelmesinden rahatsızlık duyduklarını belirterek işletme çalışanlarımız tehdit edilmişti" ifadelerini kullandı. 

Olayla ilgili 3 kişinin gözaltında alındığı bilgisinin yetkili makamlarca kendisiyle paylaşıldığını aktaran Elçi, "Daha vahim durumlarla karşılaşmamak için yetkililerin olayı ciddiyetle takip etmelerini temenni ediyor, barış ve kardeşlik duyguları içinde yaşayacağımız bir ülke hayalimizin yıkılmayacağını dile getiriyorum" diye yazdı.