03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 20.04.2024 12:53 | Son Güncelleme: 20.04.2024 13:03

Yenişehirlioğlu: Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, tartışma yaratan 562 bin lira değerindeki Rolex marka kol saatiyle ilgili "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" dedi
Yenişehirlioğlu: Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın ıstakoz paylaşımının yankıları dinmeden AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun saati gündem oldu. TBMM’de misafir ettiği hemşehrileri ile selfie çeken Yenişehirlioğlu'nun kolundaki 562 bin liralık Rolex saati dikkat çekti. Yenişehirlioğlu sosyal medyada tartışma yaratan mesajlar sonrası "Biz; bu milletin ta kendisiyiz" başlıklı paylaşımını sildi.

"Alın teriyle helal yoldan edindim"

Yenişehirlioğlu, X hesabından fotoğrafı silme nedeni açıkladı ve aynı kareyi tekrar paylaşarak konuya kendi penceresinden açıklık getirdi: "Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerimize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım Instagramda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim."

Bahadır Yenişehirlioğlu’nun taktığı Rolex saatin iki modeli bulunuyor. Saat, Rolex Submariner Date ve Rolex GMT-Master adıyla üretiliyor. Bu saatlerin fiyatı 16 bin 200 (562 bin lira) ile 16 bin 800 Euro arasında değişiyor.