02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.05.2023 16:27 | Son Güncelleme: 13.05.2023 16:31

YSK'nin kararının ardından İnce'den paylaşım: Çabalarınız boşa gitmeyecek

YSK Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce'ye verilen oyların geçerli sayılacağını açıkladı. İnce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Çabalarınız boşa gitmeyecek, bu mücadeleyi 14 Mayıs'ta Memleket Partisi'ni Meclis'e taşıyarak taçlandıracağız" dedi
YSK'nin kararının ardından İnce'den paylaşım: Çabalarınız boşa gitmeyecek

YSK Başkanı Ahmet Yener, Memlekete Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesi üzerine; yurtdışında İnce'ye verilen ve 14 Mayıs'taki seçimlerde yurtiçinde verilebilecek oyların geçerli sayılıp sayılmayacağına ilişkin YSK kararını açıkladı.  Yener,Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesinin birinci turdan sonra geçerli olacağını, bu süreçte kendisine verilen oyların geçerli sayılacağını söyledi. 

İnce YSK'nin kararının ardından sosyal medya hesabından yaptı ğı paylaşımında, "Emekleriniz, fedakarlıklarınız için hepinize teşekkür ediyor, gözlerinizden öpüyorum. Çabalarınız boşa gitmeyecek, bu mücadeleyi 14 Mayıs'ta Memleket Partisi'ni Meclis'e taşıyarak taçlandıracağız. Her evden bir oy Memleket Partisi’ne, hep birlikte sandığa" dedi.