27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 24.03.2023 11:49 | Son Güncelleme: 24.03.2023 12:05

Beyoncé ve Adidas yolları ayırıyor

Dünyaca ünlü süperstar Beyonce ve Alman spor giyim şirketi Adidas 2018 yılında başlattıkları işbirliğini sonlandırıyor
Beyoncé ve Adidas yolları ayırıyor

Sadece müzik dünyasıyla kalmayıp 2018'de Alman spor giyim markası Adidas ile işbirliği yapan Beyonce, ünlü şirket ile yollarını ayırıyor. Daily Mail'in haberine göre yakın bir kaynak 41 yaşındaki süperstar ve Adidas'ın ortaklığı sona erdirme konusunda alınan kararın karşılıklı olduğunu söyledi.

2018 yılında başlanan bu işbirliğinde Adidas, Ivy Park kıyafetlerinin üretimini üstlenirken Beyonce da ikonik marka için ayakkabı ve kıyafetler üzerinde çalıştı. Yolları ayırma haberleri Wall Street Journal'ın şubat ayında Ivy Park'ın 250 milyon dolarlık satış beklentisine kıyasla sadece 40 milyon dolar değerinde iş yaptığını açıklamasının ardından çıkmaya başladı. Daily Mail'e göre Beyonce ve Adidas'ın son zamanlarda yaratıcı farklılıklar nedeniyle arası açıldı ve bu da anlaşmanın sona ermesine yol açtı. Ancak, iki tarafın tam olarak ne konuda anlaşmazlığa düştüğü net değil.

Adidas, yakın zaman önce de Kanye West ile iş birliğini sonlandırmıştı. Tüm bu sorunlu süreçlere rağmen Adidas CEO’su Bjørn Gulden, bu ay yaptığı ilk basın toplantısında, ünlü moda markası Fear of God ve kurucusu Jerry Lorenzo ile bir serinin yakında piyasaya sürülmesi de dahil olmak üzere, markayı başlatmak için bir dizi çabadan bahsetti.