06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.07.2022 16:43 | Son Güncelleme: 25.07.2022 17:05

Dan Bilzerian evlendi mi?

Adını poker turnuvalarıyla duyuran, Instagram'da paylaştığı parti fotoğraflarıyla dünya çapında üne kavuşan Dan Bilzerian evlendi. Sosyal medya fenomeni en azında böyle bir paylaşım yaptı ancak hayranları ona inanmadı
Dan Bilzerian evlendi mi?

"Evlenmeyi düşünüyorsanız unutmayın bir ömür boyu aynı kadınlasınız. Hiç akıllıca değil." Bu sözler profesyonel poker oyuncusu olanak tanındıktan sonra sosyal medyada paylaştığı çılgın parti fotoğraflarıyla Instagram'ın Kralı lakabını alan Dan Bilzerian'a ait. Özel hayatından fotoğraf ve videolarla 33.1 milyon takipçi sayısına ulaşan Bilzerian, evlilik hakkındaki sözlerini 8 yıl sonra unuttu. Sosyal medya fenomeni son Instagram mesajında evlendiğini ilan etti: Sonunda yaptım / I finally did it.

Genellikle şortla hatta yarı çıplak fotoğraflar paylaşan Bilzerian'ın üzerinde takım elbisesi olması; yanındaki genç kadını elindeki gelin çiçeği ve parmağındaki yüzük hatta beyaz çiçeklerle süslenmiş yol haklı olarak evlilik haberi olarak yorumlandı. Buna rağmen Dan Bilzerian'ın takipçileri ikiye bölündü. Uzun yıllardır sosyal medya fenomenini takip edenler, söz konusu paylaşımın bir oyun olduğunu Bilzerian evliliğe karşı olduğunu ve bu kararı almayacağını savundu.

En çok konuşulan isim oldu

33.1 milyon takipçi ikiye bölününce de Dan Bilzerian hem Türkiye'de hem dünyada en çok konuşulan isimlerin ve konuların zirvesine yerleşti. Peki ama evlilik paylaşımı trend olan Dan Bilzerian aslında kim, servetinin kaynadığı ne?

Dan Bilzerian kimdir?

Lüks parti fotoğraflarıyla ün kazanan Dan Bilzerian, profesyonel bir poker oyuncusu olarak tanınıyor ancak servetinin kaynağı tam olarak açıklanamıyor.

Bir erkek kardeşi olan 41 yaşındaki sosyal medya fenomeninin babasının, Wall Street’te girişimci olduğu ve iki oğlu için fon kurduğu biliniyor. Paranın kaynağının da bu fon olduğu uzun süredir konuşuluyor ancak doğrulanamıyor.

İşletme ve Kriminoloji bölümünü bitirdi

Bilzerian 2000 yılında Navy SEAL eğitim programına girdi. Askerlik hizmetinin ardından, Florida Üniversitesi İşletme ve Kriminoloji bölümünü bitirdi.Profesyonel poker oyuncusu olarak en önemli nakit parayı, 2009 Poker World Series'e katılarak kazandı. Burada 180. sırada tamamladı ve turnuvadan 36 bin 626 dolar ile ayrıldı. Bundan sonra bir online poker odasının eş-kurucusu oldu.

3 kez kalp krizi geçirdi

2013 yılında başlayarak, Bilzerian'nın Instagram hesabında yayınlanan fotoğrafları medyanın ilgisini kazandı. 2012'de, web sitesi TheDirty.com'un kurucusu Nik Richie, web sitesi aracılığıyla Bilzerian'ın yaşam tarzını belgelemeye başladı.Bilzerian'nın lüks yaşam tarzına bağlı ağır uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle 32 yaşından önce üç kez kalp krizi geçirdi.

ABD başkanlığına aday oldu, Trump'ı destekledi

Bilzerian Haziran 2015 yılında, 2016 ABD başkanlık seçimleri'nde ABD Başkanlığına aday adaylığını açıkladı sonra Donald Trump'a destek verdiğini ilan etti ve çekildi.