05 Ekim 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.03.2023 11:53 | Son Güncelleme: 27.03.2023 14:02

Darpla suçlanan Jonathan Majors, ilk duruşmada serbest bırakıldı

Creed 3 oyuncusu Jonathan Majors, bir kadını darp ve taciz ettiği gerekçesiyle tutuklandı ve mahkemeye çıktı. Dava ilk duruşmada karara bağlanamayınca Majors serbest bırakıldı. Davanın bir sonraki duruşması 8 Mayıs'ta görülecek
Darpla suçlanan Jonathan Majors, ilk duruşmada serbest bırakıldı

Creed 3 yıldızı Jonathan Majors'un Cumartesi günü New York'ta 30 yaşındaki bir kadını boğma, saldırı ve taciz suçlamalarıyla tutuklandı. Oyuncunun avukatı Majors'un tamamen masum olduğunu ve tartışmanın kurbanı olduğunu söyledi. Majors'ın çıktığı duruşmada dava karara bağlanamayınca, kadın hakkında koruma kararı verilerek serbest bırakıldı. Davanın ikinci duruşması 8 Mayıs'ta düzenlenecek.

Avukat Priya Chaudhry, Forbes'a yaptığı açıklamada, bu olayın gerçekleştiği aracın video görüntüleri, şoförün ve olayı gören ve duyan diğer tanıkların ifadeleri ve en önemlisi, kadının bu iddiaları reddeden iki yazılı ifadesi dahil olmak üzere kanıt sunmayı planladığını ve bunun Majors'a karşı açılan suçlamaların düşmesine neden olacağına inandığını söyledi. Chaudhry, "Tüm kanıtlar Majors'un tamamen masum olduğunu ve kadına hiçbir şekilde saldırmadığını kanıtlıyor" dedi.

New York Polis Departmanı'ndan (NYPD) alınan bilgilere göre olay şöyle yaşandı: Yetkililer Cumartesi günü saat 11.00 sularında Chelsea mahallesindeki aile içi tartışma olarak tanımlanan bir olaya çağrıldı. Bir kadınla bir erkek arasında arbade yaşandığını gören polis memurları 33 yaşındaki erkeği olaysız bir şekilde gözaltına aldı. NYPD, kadının yerel bir hastaneye nakledildiğini ve burada baş ve boynundaki hafif yaralanmalar nedeniyle tedavi edildiğini aktardı.

Kaynak: AA