02 Ekim 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.09.2022 16:25 | Son Güncelleme: 03.09.2022 17:53

DiCaprio'nun yeni sevgilisi Beregova, Kaddafi ile bağlantılı eski eşiyle gündemde

DiCaprio'nun, Morrone ile ayrılığı sonrası gözler yeni sevgilisi Maria Beregova'ya çevrildi. Oscarlı oyuncu 25 yaş kuralı ile konuşulurken, Ukraynalı modelin hayatı mercek altına alındı: Titanik çekildiğinde doğmamıştı, Kaddafi'nin sağ kolunun torunu ile evliydi, ailesinin şirketinin başına geçecek
DiCaprio'nun yeni sevgilisi Beregova, Kaddafi ile bağlantılı eski eşiyle gündemde

Leonardo DiCaprio'nun (47) manken Camila Morrone (25) ile ayrılığı Oscar ödüllü oyuncunun aşk grafiğini tekrar gündeme getirdi. Kameralar önünde yaşanan ilişkiler Hollywood yıldızının 25 yaşından büyük sevgili tercih etmediğini gösteriyor. Öyle ki yeni sevgilisi de 22 yaşında.

Haliyle gözler Ukraynalı model Maria Beregova'ya çevrildi...  Üstüne üstlük Beregova dün, Avustralya radyosu 2DayFM'in Morning Crew şovuna konuk olunca sorular aşk hayatı üzerine oldu. Genç model DiCaprio ile birlikte olduğu iddialarını "Özel hayatımla ilgili hiçbir konuda konuşamam" diyerek geçiştirme başarısı gösterdi. 

1997'de doğmamıştı

Ancak röportaja Ukraynalı modelin sözlerinden çok kendisine sorulan bir soru damga vurdu: Titanik'i izledin mi?  Beregova, DiCaprio'nun başrolünde olduğu filmle ilgili bu soruyu da geçiştirmeyi başarsa da tüm zamanların en çok izlenen filmlerinden biri olan Titanik 1997'de gösterime girdiğinde henüz doğmamış olması sosyal medyada gündem oldu. 

"Modellik mesleğim değil hobim"

Kariyeri hakkında da konuşan Beregova modelliği meslekten ziyade bir hobi olarak sürdürdüğünü söyledi. 22 yaşındaki manken Londra'da hukuk okuduğunu ve vakti gelince ailesinin ilaç şirketinin başına geçeceğini söyledi.

"Takipçi sayısında hızlı artış"

Daily Mail'in haberine göre ise Beregova İsviçre'de doğup büyüdü ama Londra'da yaşıyor ve aile ilaç işini devralmak için eğitimini sürdürüyor. 22 yaşındaki model sosyal medyada oldukça aktif ve sık sık gösterişli yaşam tarzı fotoğraflarını takipçisi ile paylaşıyor. Leonardo DiCaprio ile ilgili aşk iddiaları sonrası 40 bin olan takipçi sayısı 56 bini geçti. 

En çok ilgi çeken haberlerden biri ise yine 22 yaşındaki modelin başından geçen evlilik. İddialara göre Maria Beregova moda kralı olarak tanınan Ahmed Masoud Abdelhafid ile evliydi. Boşandıktan sonra kızlık soyadını kullanmaya başladı. Durumu dikkate değer kılan ise 30 yaşındaki Abdelhafid'in aynı zamanda içişleri bakanı ve Libya'daki Albay Muammer Kaddafi'nin sağ kolu Mesud Abdelhafid'in torunu olması. 

Kaddafi'nin devrilmesinden sonra Mesud'un Kahriye'ye kaçtığı ve 2015 yılında bir hastalık nedeniyle öldüğü biliniyor. Ancak Maria Beregova'nun, Mesud'u torunuyla ne zaman evlendiği ve boşandığı hatta eski çiftin arasında bir anlaşma yapılıp yapılmadığı muamma. Tek bilinen Beregova ile Ahmed Masoud Abdelhafid'in evliyken Monako yaşadıkları...