03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.12.2022 23:36 | Son Güncelleme: 26.12.2022 00:39

Emily in Paris yeni Sex and the City olabilir mi?

Emily in Paris'te canlandırdığı karakteriyle Sex and the City yıldızı Carrie Bradshaw arasındaki fark sorulan oyuncu Lily Collins, Emily'nin "zamanına uygun hareket ettiğini" ve genellikle romantik bağlantılar arayan Sex and the City'nin kahramanlarından farklı olduğunu açıkladı
Emily in Paris yeni Sex and the City olabilir mi?

Renkli özel tasarım elbiseler, çılgın yüksek topuklu ayakkabılar, moda, şehir ve aşk... Son zamanların en popüler Netflix dizilerinin başında gelen Emily in Paris 3. sezonuyla yine çok konuşulurken bir dönem efsane olan Sex and The City ile de karşılaştırılıyor. 

Paris'e bir reklam ajansında çalışmaya giden ABD'li Emily Cooper'a hayat veren Lily Collins' Harper’s Bazaar dergisine verdiği röportajda kendi karakteri ile Sex and the City'den Carrie Bradshaw arasındaki fark soruldu.

"Sex and The City'den daha fazlası"

Şarkıcı Phil Collins'in kızı olan 33 yaşındaki Collins soruya Emily in Paris'in romantik komediden fazlası olduğunu söyleyerek, “Dizide romantizm olduğu doğru ama ‘Sex and the City’nin aksine baş karakterlerinin sürekli bir erkek arayışı içinde yaşadığı bir dizi değil” cevabını verdi. Collins, Emily in Paris'in Sex and The City'den daha fazlası olduğunu belirterek, Emily’nin daha modern olduğunu kariyerine, arkadaşlarına, seyahat etmeye ve öğrenmeye daha çok odaklandığını söyledi.